Popsicle

de Adinuta san in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 1905 vizualizari

 

Nu conteaza ca primavara de abia se face simtita,maruntelele mele si-au amintit ca o data cu caldura vine si timpul sa facem popsicle. Forme am vazut vara trecuta si la noi in comert , le recomand cu mult drag. Multe multe combinatii sunt posibile, eu le prefer pe cele care contin numai fructe, doar sunt mamica de maruntele si nu pot decat sa ma bucur de o noua modalitate de a le da fructe,desi noi nu ne plangem la acest capitol. Zmeura a fost foarte ceruta anul trecut, acum am inceput cu portocale si banane.Se mai poate adauga putina miere pentru a le indulci. Am umplut din nou recipientul cu niste compot de visine,precis iese bun,iar vara trecuta am dat visinele prin mixer si a fost o minunatie de popsicle.
Se poate face si in diferite straturi,dar eu n-am rabdare sa astept sa inghete fiecare strat.

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 lingurita miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicle:


Se curata portocalele de coaja .


Se mixeaza -eu am folosit un stick blender - impreuna cu mierea.


Se toarna compozitia obtinuta in recipientul ptr popsicle.


Se pune batul si se da la congelator.


Cand scoateti afara,lasati-l cateva minute ptr a le putea scoate mai usor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Popsicle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

MIUTA 1

28.03.2011, 15:01

Suuuuuuper

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:30

adry88 1

02.06.2011, 12:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca traditionala