Popsicle

de -Miti- in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 1557 vizualizari

 

Nu conteaza ca primavara de abia se face simtita,maruntelele mele si-au amintit ca o data cu caldura vine si timpul sa facem popsicle. Forme am vazut vara trecuta si la noi in comert , le recomand cu mult drag. Multe multe combinatii sunt posibile, eu le prefer pe cele care contin numai fructe, doar sunt mamica de maruntele si nu pot decat sa ma bucur de o noua modalitate de a le da fructe,desi noi nu ne plangem la acest capitol. Zmeura a fost foarte ceruta anul trecut, acum am inceput cu portocale si banane.Se mai poate adauga putina miere pentru a le indulci. Am umplut din nou recipientul cu niste compot de visine,precis iese bun,iar vara trecuta am dat visinele prin mixer si a fost o minunatie de popsicle.
Se poate face si in diferite straturi,dar eu n-am rabdare sa astept sa inghete fiecare strat.

 

INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 1 lingurita miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicle:


Se curata portocalele de coaja .


Se mixeaza -eu am folosit un stick blender - impreuna cu mierea.


Se toarna compozitia obtinuta in recipientul ptr popsicle.


Se pune batul si se da la congelator.


Cand scoateti afara,lasati-l cateva minute ptr a le putea scoate mai usor.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Popsicle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

MIUTA 1

28.03.2011, 15:01

Suuuuuuper

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:30

adry88 1

02.06.2011, 12:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata