Pasca Dukan

de LadyCrs in Dulciuri, 5 Mai 2013 | 2297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 80 g indulcitor
  • 450 g quark
  • 125 g iaurt degresat
  • 50 g amidon
  • 25 g gluten de grau
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • un varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca Dukan:

Separam galbenusurile de albusuri.


Mixam galbenusurile amestecate cu indulcitorul pana cand se deschid la culaore si isi dubleaza volumul.


Intr-un vas mixam albusurile amestecate cu sarea pana se fac spuma.


Vom incorpora in galbenusurile mixate branza quark foarte bine scursa si iaurtul.


Amestecam amidonul, glutenul si praful de copt si le cernem.


Incorporam mixul de amidon si gluten in compozitia de galbenusuri si amestecam de jos in sus.


Adaugam albusurile mixate in aluatul format si le amestecam cu grija. Adaugam coaja de lamaie.


Tapetam forma cu hartie de copt trecuta printr-un jet de apa si o stoarcem. Coacem pasca timp de 40-45 minute.


Nu a iesit foarte aspectuoasa, dar a fost gustoasa si satisface pofta de dulce! ( dau vina pe cuptor iar....este ceva mai vechi si nu prea a copt foarte bine )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Alina26 1

06.05.2013, 12:00

foarte faina!!!!!

mirela0911 1

06.05.2013, 12:17

LadyCrs 1

06.05.2013, 16:06

De la Plafar am luat gluten! 6 lei am dat pe el

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza fara aluat