Pasca Dukan

de LadyCrs in Dulciuri, 5 Mai 2013 | 2195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 80 g indulcitor
  • 450 g quark
  • 125 g iaurt degresat
  • 50 g amidon
  • 25 g gluten de grau
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • un varf de cutit de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca Dukan:

Separam galbenusurile de albusuri.


Mixam galbenusurile amestecate cu indulcitorul pana cand se deschid la culaore si isi dubleaza volumul.


Intr-un vas mixam albusurile amestecate cu sarea pana se fac spuma.


Vom incorpora in galbenusurile mixate branza quark foarte bine scursa si iaurtul.


Amestecam amidonul, glutenul si praful de copt si le cernem.


Incorporam mixul de amidon si gluten in compozitia de galbenusuri si amestecam de jos in sus.


Adaugam albusurile mixate in aluatul format si le amestecam cu grija. Adaugam coaja de lamaie.


Tapetam forma cu hartie de copt trecuta printr-un jet de apa si o stoarcem. Coacem pasca timp de 40-45 minute.


Nu a iesit foarte aspectuoasa, dar a fost gustoasa si satisface pofta de dulce! ( dau vina pe cuptor iar....este ceva mai vechi si nu prea a copt foarte bine )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Alina26 1

06.05.2013, 12:00

foarte faina!!!!!

mirela0911 1

06.05.2013, 12:17

LadyCrs 1

06.05.2013, 16:06

De la Plafar am luat gluten! 6 lei am dat pe el

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32