Chec cu fulgi de ciocolata si cacao

de babi5 in Prajituri, 10 Mai 2014 | 13022 vizualizari

 

Fara vorbe prea multe ca le-am lasat acasa .....,atit spun ca este foarte bun si potrivit linga o ceasca de ceai ,cafea ,sau lapte .Eu am dublat cantitatea fiindca asa se cere ..

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 200 gr zahar praf
  • 200 gr faina
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 lingura cacao
  • 50 gr fulgi ciocolata
  • razatura de lamie
  • 1 fiola esnta portocala
  • 1 praf de sare
  • 100 gr ,margarina (rama) topita
  • 1 praf copt
  • Zahar farin pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fulgi de ciocolata si cacao:

Separam ouale albusul de galbenus, apoi punem un praf sare in albusuri si incepem sa mixam bine pana devine o spuma tare. Adaugam 100 gr zahar treptat cu zaharul vaniliat si mixam in continuare pana zaharul se dizolva bine. Faina o amestecam cu praful de copt si o incorporam in albus de sus in jos cu o paleta pana se omogenizeaza bine. Galbenusurile se mixeaza bine cu 100 gr zahar si esenta pana devin cremoase, apoi adaugam margarina topita, mixind in continuare. Compozitia obtinuta o incorporam cu o paleta in albusuri lasand cateva linguri pentru a amesteca cu cacao. Ungem tava de chec si o tapetam cu faina, apoi punem compozitia obtinuta. Punem fulgi de ciocolata si restul de compozitie cu cacao, apoi cu o scobitoare modelam putin. Introducem in cuptorul incins la 180 grade si lasam pana trece testul cu scobitoarea.

Bun si gustos, sa va fie de folos si sanatate

TIPS-URI

1

Bun alaturi de o ceasca de lapte cald dimineata la mic dejun

2

Sau alaturi de o ceasca cafea sau o ceasca de ceai ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fulgi de ciocolata si cacao" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf aromat