Chec cu gem

de ala_oancea in Prajituri, 19 Oct 2009 | 6965 vizualizari

 

Dupa o reteta http://bettina-bianca.webs.com

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 1 cana zahar
  • 4 linguri de gem (eu am pus de caise)
  • 1 praf de copt (eu am pus o lingurita de bicarbonat)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu gem:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina, praful de copt si gemul. Se mixeaza bine si se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace aprox 30 de minute la 180C.
Eu am taiat prajitura in cuburi, am desfacut capacul si am uns-o cu gem. Foarte gustoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ionix 1

25.10.2009, 11:59

merita incercat

Michelle 1

15.11.2009, 20:32

ce bine arata!

susu 1

25.02.2011, 16:09

Ce bine arata, ce culoare, banuiesc ca gemul ii da un gust deosebit si cred ca e potrivit tipul asta de gem

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Negresa de post
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L