Chec cu gem

de ala_oancea in Prajituri, 19 Oct 2009 | 7817 vizualizari

 

Dupa o reteta http://bettina-bianca.webs.com

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 1 cana zahar
  • 4 linguri de gem (eu am pus de caise)
  • 1 praf de copt (eu am pus o lingurita de bicarbonat)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu gem:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga uleiul si laptele, apoi faina, praful de copt si gemul. Se mixeaza bine si se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace aprox 30 de minute la 180C.
Eu am taiat prajitura in cuburi, am desfacut capacul si am uns-o cu gem. Foarte gustoasa !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

ionix 1

25.10.2009, 11:59

merita incercat

Michelle 1

15.11.2009, 20:32

ce bine arata!

susu 1

25.02.2011, 16:09

Ce bine arata, ce culoare, banuiesc ca gemul ii da un gust deosebit si cred ca e potrivit tipul asta de gem

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post