Tarta cu piersici

de -Miti- in Prajituri, 16 Sep 2014 | 2211 vizualizari

 

O tarta de sezon, usor de preparat si de neratat. Puteti inlocui piersicile cu alte fructe de sezon. M-am inpirat de pe Joy of Baking

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina
  • 100 g unt
  • 30-60 ml apa
  • putina sare
  • 1 lingura de zahar
  • 500 - 700 g piersici
  • 2 linguri de zahar
  • bobite de vanilie
  • 2 linguri de faina
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

Intr-un bol se amesteca faina, untul, sarea si o lingura de zahar. Se amesteca cu degetele, apoi se adauga apa, pana aluatul devine elastic si se dezlipeste de degete. Se lasa putin sa se odihneasca.


Intre timp, se curata piersicile si se taie in sferturi. Se amesteca impreuna cu zaharul, bobitele de vanilie si faina.


Se pune aluatul in forma de tarta si se intinde cu degetele pe toata suprafata formei. Se aseaza piersicile si se da tava la cuptorul preincalzit.


Se lasa tava in cuptor cam 35-40 minute, se scoate, se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Valclaudia 1

16.09.2014, 21:20

uaaaaaaa, ce faina-i!!

diaconta 1

16.09.2014, 22:24

Arata asa de bine

Krystyan Trendy 1

10.05.2015, 21:53

Delicioasă tarta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortate