Chec cu glazura de portocale

de rena in Prajituri, 4 Feb 2014 | 3777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu unt (am masurat cu o cana de ceai)
  • 1,1/2 cana cu zahar
  • 4 oua
  • 3 cani cu faina
  • 3,1/2 lingurite praf de copt
  • 1 cana cu suc de portocale
  • razatura de la o portocala si lamaie
  • Pt. glazura:
  • 5-6 linguri de zahar pudra
  • 1-2 linguri suc de portocale
  • razatura de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu glazura de portocale:

Batem untul cu zaharul pina devine spumos,adaugam ouale unul cite unul batand incontinuu,adaugam si razatura de portocala si lamaie.


Cernem faina cu praful de copt si amestecam,adaugam si sucul de portocale si continuam sa batem cu mixerul pina devine un aluat fin.


Ungem o tava cu unt si o tapetam cu putina faina ,punem aluatul si bagam la cuptor incalzit la180 de grade pana se aureste .


Dupa ce sa copt lasam sa se raceasca bine apoi il glazuram.


Pentru glazura:


Punem zaharul pudra intr-o cana adaugam sucul de portocala si razatura amesteca si lasam putin la frigider. (cu cat mai mult zahar punem cu atat mai groasa devine glazura)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu glazura de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

rena 1

05.02.2014, 13:16

ma bucur ca va placut bucatarasi

gabrielagabi 1

05.02.2014, 22:58

Sim0na 1

06.02.2014, 11:16

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Chec cu portocale si ciocolata