Chec cu glazura de portocale

de rena in Prajituri, 4 Feb 2014 | 4748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu unt (am masurat cu o cana de ceai)
  • 1,1/2 cana cu zahar
  • 4 oua
  • 3 cani cu faina
  • 3,1/2 lingurite praf de copt
  • 1 cana cu suc de portocale
  • razatura de la o portocala si lamaie
  • Pt. glazura:
  • 5-6 linguri de zahar pudra
  • 1-2 linguri suc de portocale
  • razatura de portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu glazura de portocale:

Batem untul cu zaharul pina devine spumos,adaugam ouale unul cite unul batand incontinuu,adaugam si razatura de portocala si lamaie.


Cernem faina cu praful de copt si amestecam,adaugam si sucul de portocale si continuam sa batem cu mixerul pina devine un aluat fin.


Ungem o tava cu unt si o tapetam cu putina faina ,punem aluatul si bagam la cuptor incalzit la180 de grade pana se aureste .


Dupa ce sa copt lasam sa se raceasca bine apoi il glazuram.


Pentru glazura:


Punem zaharul pudra intr-o cana adaugam sucul de portocala si razatura amesteca si lasam putin la frigider. (cu cat mai mult zahar punem cu atat mai groasa devine glazura)


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu glazura de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

rena 1

05.02.2014, 13:16

ma bucur ca va placut bucatarasi

gabrielagabi 1

05.02.2014, 22:58

Sim0na 1

06.02.2014, 11:16

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat