Chec cu lamaie

de AnyCostescu in Prajituri, 29 Iul 2014 | 1330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g unt
  • 150 g zahar brun
  • 200 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lamaie verde
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • glazura (optional):
  • 1 albus de ou
  • 200 g zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie:

Batem ouale intregi cu sarea, zaharul brun si zaharul vanilat.


Untul il topim si il lasam putin sa se raceasca. Il adaugam peste oua si omogenizam.


Radem coaja lamaiei apoi ii stoarcem sucul si amestecam cu compozitia de mai sus.


Adaugam faina cernuta cu praful de copt.


tapetam o tava cu hartie de copt si punem compozitia.


Dam tava in cuptorul incins pana trece testul scobitoarei.


Eu am pregatit si o glazura din albus pe care l-am batut putin.apoi am adaugat zaharul pudra si am amestecat bine..


am uns checul dupa ce s-a racit, cu glazura si am lasat sa se usuce 15 minute, apoi se feliaza si se serveste :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.07.2014, 21:23

Sa stii ca vreau si eu

T I M E A 1

29.07.2014, 22:34

Dya Daniela Andrei 1

30.07.2014, 23:57

Ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Chec parfumat cu lamaie si unt