Chec cu lamaie glazurat

de bahna_violeta in Prajituri, 5 Dec 2012 | 1588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 4 oua
  • 50 g zahar
  • 2 lamai
  • 100 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie glazurat:

Se mixeaza albusurile de ou pana se face o spuma tare, apoi punem zaharul, apoi galbenusurile si se amesteca bine. Se pune faina, praful de copt si cojile rase de la 2 lamai spalate bine. Se pune in tava tapetata cu praf de copt se da la ciptor pt 35 de minute. Se scoate din tava si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit am preparat un sirop din zeama de la 2 lamai cam 150 ml suc de lamaie si 100 g zahar pudra ,se obtine un sirop mai gros.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie glazurat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Rocsi

Rocsi 1

06.12.2012, 11:59

Ce aromat si bun

laura_n

laura_n 1

06.12.2012, 15:42

buuun tare

Rux

Rux 1

06.12.2012, 21:57

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!