Pandispan cu rahat, banane si stafide

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Feb 2011 | 6283 vizualizari

 

rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 3-4 linguri de lapte
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • rahat
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat, banane si stafide:

Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.


Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.


Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.


Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic.


Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat, banane si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

kamy 1

04.02.2011, 17:14

buuun cu cacao cu lapte

Dana Cristea - pusikmea 1

04.02.2011, 18:55

asta pentru copilasi mai mari, ca la al meu ii dau doar laptic deocamdata, si-ar baga el boticul in cana mea cu cafea

adry88 1

04.07.2011, 21:40

delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cornulete