Prajitura scoarta de copac

de ianculubita in Prajituri, 7 Apr 2011 | 10451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de margarina
  • 1ou
  • 1ceasca cu lapte
  • 300g nuca taiata cu cutitul
  • 4linguri cu zahar
  • faina cat cuprinde pentru un aluat suficient de tare,aproximativ 1kg
  • 1ou batut
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura scoarta de copac:

Margarina la temperatura camerei,se amesteca cu putina sare,ou,lapte apoi faina amestecand bine cu mana;dupa ce a rezultat un al;uat suficient de tare,se lasa sa se odihneasca 15-20min.,se face aluatul sul,se taie in bucati potrivit de mari,se intinde o foaie subtire,se unge cu ou batut,se presara zahar deasupra apoi miez de nuca ,se preseaza usor cu palmele si se taie fasii lungi apoi romburi dupa care se pun pe formele speciale,acestea intr-o tava mare si se coc la foc mediu 5-10min.;dupa ce s-au copt,se pun cu grija intr-un cosulet sa nu cada nuca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

lilik 1

09.04.2011, 03:56

pai atunci eu vin cu berea

housy 1

18.04.2011, 16:17

imi aminteste de copilarie...cand mergeam cu colindul primeam astfel de scoarta...chiar si la pechet era gustoasa...si noua copiilor tare ne placea..asa crocanta!!

adry88 1

01.06.2011, 11:06

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere si nuca