Chec cu lamaie si iaurt

de mirela0911 in Dulciuri, 30 Ian 2017 | 510 vizualizari

 

O combinatie tare buna!
Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 1,5 cana faina
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1/2 lgt bicarbonat de sodiu
  • 1/2 lgt sare
  • 3 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lgt esenta de lamaie
  • sucul de la 1 lamaie bio
  • 1/2 cana ulei
  • 3/4 cana iaurt grecesc
  • coaja rasa de lamaie bio
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie si iaurt:

Mai intai, se pregateste tava pentru chec, se tapeteaza cu hartie de copt si se lasa deoparte. Se da drumul la cuptor la 180 de grade C.


Intr-un bol, se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.


Separat, se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o compozitie cremoasa. Se adauga esenta de lamaie, sucul de lamaie, uleiul si iaurtul. Se omogenizeaza bine. La final se adauga coaja rasa de lamaie si ingredientele uscate. Se amesteca bine totul, apoi se toarna in tava pregatita inainte.


Se da la cuptor pentru cca. 40-45 de minute sau pana trece testul scobitorii.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din momentul adaugarii ingredientelor uscate, in maxim doua minute, se introduce tava la cupor.

2

Daca preferati, se poate pudra cu zahar pudra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

31.01.2017, 19:18

Rocsi 1

31.01.2017, 19:56

Super, super bun!

Gherca Daniela 1

01.02.2017, 17:42

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mac a la bunica