Chec cu mac si gutui

de Lau in Dulciuri, 18 Ian 2017 | 325 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana ulei
  • 250 g faina
  • 60 g lapte
  • 1 varf cutit scortisoara
  • zeama de lamaie
  • 1/2 plic praf de copt
  • 150 g zahar
  • felii de gutui
  • 1 lingura mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mac si gutui:

Mixam galbenusurile cu 50 g zahar, pana isi dubleza volumul, adaugam uleiul si laptele, amestecam bine, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt, scortisoara.


Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.


Albusurile le mixam cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul, adaugam restul de zahar si mixam pana ce devine o bezea densa si lucioasa.


Adaugam peste compozitia de galbenusuri, amestecam bine si la final, adaugam gutuia taiata cuburi si stropiti cu zeama de lamaie, macul si amestecam bine.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mac si gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Lau 1

19.01.2017, 13:21

kytz 1

19.01.2017, 18:19

Panacris 1

19.01.2017, 19:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza lacto-vegetariana

la 06:16

Varza rosie calita cu otet balsamic

de Anett 4

ieri la 20:45

Conopidă gratinată

de RODIMUR 4

ieri la 19:21

Dovleac copt cu scortisoara si miere

de Adi 4

ieri la 18:31

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat