Chec cu nuca si portocala

de Florin A in Dulciuri, 21 Ian 2017 | 705 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 cesti cu faina
  • o ceasca cu ulei
  • o ceasca cu lapte
  • 100 gr cacao neagra
  • o pastaie de vanilie
  • 200 gr miez de nuca macinata
  • doua cesti cu zahar (sau dupa gust)
  • coaja rasa si sucul de la doua portocale
  • o lingurita cu praf de copt
  • zahar vanilat pentru pudrat checul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca si portocala:

Batem ouale spuma, adaugand putin cate putin, zaharul.


Presaram coaja rasa de portocala, adaugam sucul de portocala si semintele pastaii de vanilie si amestecam usor. Turnam uleiul si laptele (putin cate putin fiecare, amestecand continuu).


Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaua.


Se mixeaza pana la omogenizarea completa.


Se incorporeaza miezul de nuca macinat si se amesteca usor.


Se toarna compozitia intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt.


Se coace la 160 de grade C, pentru 45 de minute aproximativ. (Se testeaza cu o scobitoare)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bucataras Diana 1

21.01.2017, 23:05

mirela0911 1

22.01.2017, 12:26

Bun chec!

Florin A 1

22.01.2017, 15:26

Multumesc bucatarasi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca