Chec cu nuci si visine (din visinata)

de mirela0911 in Dulciuri, 20 Dec 2015 | 4885 vizualizari

 

Pentru Mos Craciun am facut un chec delicios, pe care o sa-l serveasca alaturi de o cana cu lapte.
Si, ca sa ne lase cadouri mai multe :D, am pregatit checul cu Green Sugar, sa nu se ingrase! :)) Stiti ca acest Green Sugar are 0 calorii si 0 indice glicemic!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 200 g Green sugar
  • un praf de sare
  • 200 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • esenta de rom
  • 20 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • nuca taiata grosier
  • visine din visinata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuci si visine (din visinata):

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare si green sugar-ul. Se toarna pe rand uleiul si laptele, mixand continuu pana la omogenizare. Se toarna esenta de rom iar la final faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca bine apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt. Deasupra se pune nuca taiata si visinele fara samburi.

Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 minute, sa treaca testul scobitorii. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit apoi se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca preferati, se pot praji usor nucile.

2

Se pot inlocui visinele din visinata cu cele congelate.

3

Se poate pudra cu zahar farin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci si visine (din visinata)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Amandina