Chec din albusuri cu stafide

de Bya Ralu in Dulciuri, 3 Feb 2017 | 466 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri de ou
  • 1 pahar de faina
  • 2 linguri de zahar
  • 1/2 plic praf de copt
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50-100 g stafide
  • esenta rom
  • vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu stafide:

Stafidele se lasa intr-un bol cu esenta de rom, pentru circa 2 ore.


Albusurile se mixeaza cu un praf de sare cateva minute, dupa care, adaugam zaharul si mixam pana devine ca o bezea.


Adaugam vanilia, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si amestecam usor cu o spatula.


Punem si stafidele si incorporam.


Intr-o tava de chec, punem hartie de copt, turnam compozitia si dam la cuptor, pentru circa 30-40 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

05.02.2017, 15:56

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:39

Bya Ralu 1

05.02.2017, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura traditionala cu branza de vaci