Chec cu pere

de diana_k in Prajituri, 31 Oct 2013 | 6590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 7 linguri lapte
  • 7 linguri ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • 1 plic praf de copt +
  • 4 pere coapte dar nu moi
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu pere:


Separati ouale, albusurile le bati spuma, adaugati zaharul bateti bine pana ce acesta se topeste. Puneti galbenusurile si mai bateti putin pana se spumeaza compozitia. Apoi adaugati uleiul si laptele si amestecati putin pana se incorporeaza in compozitie.
Adaugati faina cernuta, praful de copt si cacaoa si amestecati usor cu lingura sau cu paleta.
Turnati compozitia in tava de chec si introduceti perele aliniate una langa alta.
Nu le curatati de coaja!!! eu aici am gresit! in jurul perelor aluatul de chec a fost mai umed din cauza zemei ce a curs din ele.....acum depinde si de pere cat de moi si zemoase sunt.
Coaceti checul aproximativ 40 de minute la 180 de grade.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 350 lei
1299.99 lei
949.99 lei

COMENTARII (31)

MOKUSKA 1

28.04.2014, 17:21

ce frumos e se poate felia daca nu curat de coaja???

diana_k 1

15.11.2014, 10:23

Se taie fara probleme pt ca coaja se inmoaie la copt

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si gem