Chec cu prune

de Rocsi in Prajituri, 15 Feb 2011 | 3452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 1 lingura unt
  • 200 ml lapte
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ingura cacao
  • faina cat cuprinde(cat sa obtineti consistenta unui chec,dorita)
  • un castronel prune
  • sos de ciocolata
  • bombonele colorate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu prune:

Separam ouale.


albusurile le batem spuma ,apoi adaugam zaharul pudra treptat.


punem si zaharul vanilat si mixam in continuare.


adaugam galbenusurile,rand pe rand,incorporandu-le bine.


untul il punem intr-o cratita pe foc,cat sa il topim ,nu sa il incalzim.


il bagam in compozitia de oua.


adaugam si laptele,esenta de rom,praful de copt.


dupa ce incorporam bine toate ingredientele ,punem faina treptat.


luam o tava de chec,sau o alta tava , o ungem cu margarina si o tapetam cu faina.


turnam mai bine din jumatatea de compozitie in tava.


in restul compozitiei punem cacao si mixam bine.


turnam si compozitia de cacao peste cea alba,apoi asezam prunele.


dam tava in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita,pana ce checul este copt.


il scoatem ,il lasam sa sa receasca.


turnam deasupra sos de ciocolata si presuram bombonele.


pofta buna!!!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

asubana 1

12.03.2011, 22:18

oau ce bunut trebuie sa imi eau si eu tava dintraia

Rocsi 1

13.03.2011, 09:31

da o forma frumoasa prajiturilor,si altor preparate acesta tava

adry88 1

21.05.2011, 15:18

o bunaciune la cum arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu prune si smantana