Chec cu prune

de Julie in Prajituri, 16 Sep 2011 | 3889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru doua checuri:
  • 10 oua,
  • 20 linguri zahar,
  • 15 linguri faina,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • esenta de vanilie,
  • 500 g prune,
  • 2 linguri zahar,
  • 1 lingura gris,
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita cardamom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu prune:

Prunele se spala, se taie felii subtiri si se amesteca cu zahar, scortisoara, cardamom si gris.


Aluat:


Se mixeaza albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor.


Aluatul obtinut se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Tava se umple mai intai pe jumatate si se introduce la cuptor, pentru 10 minute. Se adauga prunele, se pune restul de aluat si se da tava din nou la cuptor pentru 20-25 minute.


Checul se serveste pudrat cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

16.09.2011, 18:16

ce frumos ti-a iesit

Dya Daniela Andrei 1

16.09.2011, 18:49

Checul cu fructe.... o minunatie!!!!!

lacrimioara 1

16.09.2011, 21:37

super bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu prune