Chec cu Rubarba si Cocos (fara lactoza)

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 12 Iun 2016 | 498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 3/4 cana de faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 cutie (400ml) lapte de cocos light
  • 3 oua mari
  • 1/2 cana zahar brun amestecat cu stevia sau 1 cana zahar brun
  • 3/4 cana ulei de cocos lichid
  • 3 tije rubarba
  • 1/2 cana fulgi cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu Rubarba si Cocos (fara lactoza):

Se inclazeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Se tapeteaza o tava pentru cozonac/chec cu hartie de copt si se unge cu putin ulei de cocos.


Se toaca rubarba in bucati mici.


Se amesteca faina cu sare si praful de copt.


Se amesteca laptele de cocos cu ouale, folosind un tel.


Cu ajutorul unui mixer, se amesteca ulei de cocos cu zaharul, 2-3 minute. Se adauga 1/2 din amestecul de faina si se amesteca la viteza mica. Se adauga apoi mixul de lapte de cocos, se amesteca usor si se adauga restul de faina. Se amesteca pana la omogenizare. Se adauga rubarba si fulgii de cocos si se amesteca usor cu o spatula pana la incorporarea completa.


Se toarna compozitia in tava pregatita anterior si se coace, acoperit cu folie din aluminiu, 30 de minute, se indeparteaza folia si se mai coace 30-40 de minute, pana trece testul scobitorii.


Se lasa la racit 10 minute, in tava, apoi se indeparteaza si se lasa la racit complet. pe un gratar din metal.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Rubarba si Cocos (fara lactoza)" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 09:06

delicios!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:33

Cred ca a fost delicios. Si sanatos pe deasupra

noiinbucatarie 1

13.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosele pudrate