Chec cu rulouri si chipsuri de ciocolata

de GeorgiG in Prajituri, 4 Ian 2017 | 343 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri de apa
  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 2 cani faina
  • un praf de sare
  • rulouri cu ciocolata
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu rulouri si chipsuri de ciocolata:

Punem intr-un vas, pe foc, zaharul impreuna cu apa. Lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri.


Batem albusurile spuma cu praful de sare. Peste albusurile spuma, adaugam putin cate putin siropul de zahar fierbinte, mixand continuu.


Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri. La final, adaugam faina treptat, amestecand usor.


Tapetam doua forme de chec cu hartie de copt, punem din compozie cat sa acoperim fundul tavilor, apoi asezam rulouri cu crema de ciocolata.Punem din nou din compozitie, apoi asezam inca un rand de rulouri si la final compozitie. Deasupra, imprastiem chipsuri de ciocolata.


Introducem tavile in cuptorul incins si coacem pana se rumenesc usor si se desprind marginile checului de tava. Facem si testul cu scobitoarea.


Lasam checurile cateva minute in tava, apoi le scoatem pe un gratar.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu rulouri si chipsuri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anca_rm 1

06.01.2017, 09:32

ce idee draguta , super

GeorgiG 1

16.01.2017, 20:33

Multumesc frumos !

RuxyRux 1

17.01.2017, 08:39

Tare delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate