Chec cu struguri

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 28 Aug 2010 | 4248 vizualizari

 

minunat!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 1 pahar de zahar
  • 1 pahar de faina
  • esenta de vanilie
  • o lingura cacao
  • 1 praf de copt
  • struguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu struguri:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam galbenusurile frecate cu zaharul si uleiul, omogenizam bine compozitia si punem si faina si praful de copt.


Tapeam o forma de chec cu faina si turnam compozitia rezultata, dam la cuptor pt 5 minute, apoi scoatem tava, punem strugurii taiati pe jumatate ( le coatem samburii) si mai dam inca 15-20 de minute la foc mic.


Lasam sa se racoreasca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

01.09.2010, 02:19

yam, yam

Dana Cristea - pusikmea 1

02.09.2010, 16:21

sus, adina ms frumos

Julie 1

03.09.2010, 09:25

vin si eu la o feliuta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, reteta Ioanei