Chec cu unt si nuca

de adry88 in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 2132 vizualizari

 

Reteta ii apartine lui divainbucatarie,eu am modificat putin ingredientele,

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 gr zahar
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri nuca macinata
  • coaja de portocale
  • 1 lingura cacao
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu unt si nuca:

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul pana obtinem o crema pufoasa,


Adaugam pe rand ouale, mixand bine dupa fiecare,adaugam faina amestecata cu praful de copt,coaja de portocale si nuca si amestecam cu o lingura cu miscari usoare pana ce se omogenizeaza,


Turnam aluatul (din care oprim 2 linguri)intr-o tava tapetata cu faina


Amestecam aluatul ramas cu cacao si adaugam deasupra compozitiei,


Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,


Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care scoatem pe un gratar sa se raceasca complet,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu unt si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2014, 16:58

Asta da!

Rocsi 1

26.03.2014, 19:31

Cu nuca..Foarte bun...

MotanLaOale 1

26.03.2014, 19:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu nuca , stafide si portocale