Chec cu visine

de AlinaL in Dulciuri, 27 Ian 2010 | 8743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 7 linguri apa
  • 1 1/2 cana zahar
  • 1 1/2 cana faina
  • 8 linguri ulei
  • unt pentru uns tava
  • visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu visine:

Se fierbe apa cu zaharul. Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma.Se adauga siropul in albusuri (putin cate putin), iar galbenusurile unul cate unul. Se amesteca bine compozitia.Uleiul se pune cate o lingura, amestacand continuu.La final se adauiga faina.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt.

Se presara deasupra visine.

Eu nu am mai avut multe visine la congelator, asa ca am pus doar cateva.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu visine" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Sylvia

Sylvia 1

27.01.2010, 12:42

Excelent arata si cred ca e delicios, mama avea ceva reteta cu apa fiarta cu zahar era nemaipomenit, o sa incerc si eu reteta ta

AlinaL

AlinaL 1

27.01.2010, 22:22

Sylvia, checul e delicios si fara visine. Reteta, era de fapt, fara visine, dar e foarte bun si simplu.

elena1988

elena1988 1

02.02.2011, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!