Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Pentru aceasta reteta am folosit dulceata de zmeura, dar se poate folosi orice alt fel de dulceata sau gem, depinde numai de preferinta voastra.
Punem intr-un castron apa, uleiul, zaharul, zaharul vanilat si faina. Mixam apoi pana obtinem o compozitie omogena. Impartim compozitia in 2. In una din ele punem cacaoa si dulceata de zmeura si omogenizam. In cealalta parte incorporam nuca de cocos.
Intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina punem cele 2 compozitii, alternandu-le.
Dam la cuptor la foc mediu, pentru cca 45-50 de minute, pana suprafata checului devine ferma si apar crapaturi. Se face proba cu scobitoarea.
Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza dupa dorinta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult