Desert prajitura negresa (de post)

de mirela0911 in Prajituri, 30 Mar 2012 | 108199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana apa
  • 1 si 1/2 cana zahar
  • 5 linguri ulei
  • 3 cani faina
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri cacao
  • un varf cutit sare
  • miez de nuca taiat
  • 3-4 linguri gem de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura negresa (de post):

Se amesteca apa cu zaharul pana ce acesta se dizolva. Se adauga uleiul, iar la final faina amestecata cu praful de copt, cacaua si sarea. Se omogenizeaza, dupa care se pune gemul si nuca. Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru aprox. 30-35 minute (se face testul cu scobitoarea).


Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar, se portioneaza si se serveste. Pofta sa aveti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura negresa (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

marcela1979 1

08.04.2012, 15:16

foarte buna prajitura ,multumesc de reteta

adry88 1

05.01.2013, 11:24

delicioasa

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 13:48

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte