Chec de post

de Micutza Luana in Mancaruri de post, 20 Dec 2013 | 9798 vizualizari

 

reteta de pe Dulciuri fel de fel :)

 

INGREDIENTE

  • o cana de zahar
  • o cana ulei
  • o cana apa
  • 2 cani faina
  • un zahar vanilat
  • i praf de copt
  • 2 linguri cacao neagra
  • 2 linguri dulceata capsuni
  • 3 linguri de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Intr-un bol mixam apa uleiul, zaharul, zaharul vanilat praful de copt si faina pana obtinem o compozitie omogena.


Impartim compozitia in doua . In una din ele punem cacao si dulceata de capsuni iar in cealalta nuca de cocos.


Tapetam o tava de chec cu ulei si faina si punem cele 2 compozitii , alternandu-le.


Se da tava la cuptor, la foc mic, circa 45-50 minute .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:16

laura_n 1

22.12.2013, 11:53

un chec grozav

Micutza Luana 1

24.12.2013, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chec aromat, de post