Chec de post

de Antonia_Mindru in Prajituri, 25 Iun 2014 | 3263 vizualizari

 

Ca tot suntem in perioada postului, m-am gandit sa gatesc ceva dulce si mi-era pofta de chec. Asa ca sper sa va placa!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani apa minerala
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 1 si 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura dulceata (De care aveti, eu am folosit de cirese)
  • 2-3 maini de nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Mai intai intr-un castron amestecam uleiul cu zaharul si cu zaharul vanilat. Dupa aceea adaugam apa minerala si amestecam. Separat amestecam faina cu praful de copt, dupa care o incorporam in amestecul lichid. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia se imparte in doua. In una amestecam cacaoa cu dulceata.


Pregatim tavile: punem hartie de copt dupa care turnati compozitiile alternativ, apoi puneti nuci dupa gust. Le dati la cuptor la 180 grade si le lasati pana trec testul cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

in amestecul de faina cu praful de copt puneti si un praf de sare (stiti ca sarea se pune in orice, chiar si in dulciuri)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

25.06.2014, 17:40

Rocsi 1

25.06.2014, 20:22

Bun.

Andreea Caroline 1

26.06.2014, 08:30

Tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec "Inima"