Chec de post

de Antonia_Mindru in Prajituri, 25 Iun 2014 | 6634 vizualizari

 

Ca tot suntem in perioada postului, m-am gandit sa gatesc ceva dulce si mi-era pofta de chec. Asa ca sper sa va placa!
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani apa minerala
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 1 si 1/2 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingura dulceata (De care aveti, eu am folosit de cirese)
  • 2-3 maini de nuci
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Mai intai intr-un castron amestecam uleiul cu zaharul si cu zaharul vanilat. Dupa aceea adaugam apa minerala si amestecam. Separat amestecam faina cu praful de copt, dupa care o incorporam in amestecul lichid. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Compozitia se imparte in doua. In una amestecam cacaoa cu dulceata.

Pregatim tavile: punem hartie de copt dupa care turnati compozitiile alternativ, apoi puneti nuci dupa gust. Le dati la cuptor la 180 grade si le lasati pana trec testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

in amestecul de faina cu praful de copt puneti si un praf de sare (stiti ca sarea se pune in orice, chiar si in dulciuri)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)