Chec din albusuri

de Adinacarla in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 2478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 400g zahar
  • 400g faina
  • 100g stafide
  • 100ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100g finetii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri:

Se mixeaza bine albusele cu zaharul adaugat treptat. Se adauga uleiul treptat si se mixeaza incontinuare. Faina o adaugam in ploaie dupa ce am cernut-o si am amestecat-o cu praful de copt.


Adaugam compzitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si deasupra presaram stafidele. Mai bine amestecam stafidele in aluat....daca nu le-am amestecat au ramas deasupra checului.


Introducem tava la cuptor la foc potrivit...cand checul trece testul scobitorii este copt.


Imediat ce l-am scos din cuptor intindem ciocolata finatii pe toata suprafata checului.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

zaharia_mihaela2005 1

09.03.2011, 14:25

delicios

LUK 1

09.03.2011, 18:46

foarte bun

adry88 1

12.06.2011, 13:34

ce bn arata chiar imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata