Chec din albusuri cu agrise si ciocolata

de Sim0na in Dulciuri, 4 Mai 2015 | 905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina alba
  • 5 linguri lapte
  • 50 g unt topit
  • esenta rom
  • ½ plic praf de copt
  • agrise
  • ciocolata neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu agrise si ciocolata:

Albusurile le-am mixat putin cu un praf de sare, apoi am adaugat zaharul, mixand pana capata consistenta de bezea. Am adaugat untul topit si racit si laptele, continuand mixarea. Peste amestecul de albusuri am pus faina cernuta impreuna cu praful de copt, esenta de rom, agrisele si ciocolata data prin razatoare, amestecand usor cu o spatula dupa fiecare ingredient.

Aluatul l-am pus intr-o forma de gugluf, unsa in prealabil. Tava am dat-o la cuptorul preincalzit, pentru 30 de minute, sau pana trece testul scobitorii.


Am lasat checul sa se raceasca in forma, apoi am rasturnat pe o farfurie si am pudrat cu zahar.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu agrise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

tarasmariana 1

04.05.2015, 19:45

Rocsi 1

04.05.2015, 19:48

Ce frumos a crescut!

deyutzky 1

04.05.2015, 21:13

superb!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri, cu nuca si fructe deshidratate