Coltunasi

de deyutzky in Dulciuri, 4 Feb 2012 | 4197 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt aluat:

  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • sare
  • 1 cana si jumatate apa calduta

Pt umplutura:

  • 500 gr branza dulce
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi:

Se face aluatul amestecand intr-un bol, faina, ouale, sarea si apa calduta si framantam pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.


Pt umplutura, amestecam branza, ouale si zaharul vanilat pana se face ca o pasta.


Intindem pe masa o foaie din aluat pe care o taiem patratele iar in mijlocul patratelelor adaugam cate o lingurita de umplutura.


Se unesc colturile patratelelor iar la capete se preseaza cu o furculita pt a nu se desface.


Coltunasii se pun la fiert in apa cu sare timp de cca 15 minute iar dupa ce se scot se presara cu zahar.


Pofta bunaaa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

deyutzky 1

11.02.2012, 01:05

multumesc frumos Horia

mihaelar63 1

15.02.2012, 11:29

Ce buni
Felicitari pentru rabdarea la preparat

deyutzky 1

15.02.2012, 22:20

multumesc mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pierogi cu branza dulce si fructe