Parfait

de Toamna07 in Dulciuri, 27 Apr 2012 | 4445 vizualizari

 

Parfait-ul este un fel de inghetata foarte cremoasa pe care eu am facut-o in 3 straturi,delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 500 ml. frisca
  • 9 oua
  • 3 plicuri zahar vanilinat bourbon
  • 3 linguri ness
  • 2 linguri caaco
  • 6 linguri zahar
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait:

Separam albusurile de galbenusuri; albusurile le punem intr-o cratita si le mixam impreuna cu 2 linguri de zahar pana se intaresc si apoi le amestecam cu frisca batuta.


Galbenusurile le impartim in 3 castroane mari (cate 3 galbenusuri in fiecare vas) si... in primul castron adaugam vaniliile + 2 linguri de zahar si amestecam. Al doilea castron 2 linguri de cacao+ 2 linguri de zahar = amestecam.Al treilea castron,la fel ca celelalte = 3 galbenusuri +3 linguri ness + 2 linguri ness=amestecam. Albusurile batute si amestecate cu frisca se impart in mod egal in cele 3 vase si se amesteca fiecare in parte.


Compozitia se pune intr-un vas de yena dreptunghiular sau o forma de cozonac, astfel:Se tapeteaza forma cu folie alimentara si turnam jos compozitia cu cacao, peste ea punem compozitia cu vanilie , iar ultima este compozitia cu ness.


Se da la congelator pana se intareste.Super aromata si cremoasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.04.2012, 14:06

un adevarat deliciu

iri_iri 1

28.04.2012, 15:07

o portie va rog

mamaieelena 1

28.04.2012, 20:06

vreau si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parfait de capsuni