Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Acest desert se face rapid si se si mananca la fel de repede.
Mixam albusurile spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mai mixam 2-3 minute.
Adaugam apoi uleiul si laptele mixand dupa fiecare.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt, folosind o spatula.
Ungem o tava mica de chec cu unt si tapetam cu faina.
Turnam compozitia in tava lasand deoparte doua linguri.
Amestecam cele 2 linguri din compozitie cu 2 lingurite de cacao si cu alunele macinate. Cu o lingurita sau cu o seringa pt. ornat asezam acest amestec peste blat, de-a lungul tavii (vezi poza).
Dam la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de 25-30 minute sau pana trece testul scobitorii.
Lasam sa se raceasca usor inainte de a felia si servi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult