Pentru ca din pachetul de foietaj mi-a ramas o foaie de aluat,am zis sa fac si ceva dulce.
Am facut cornulete umplute cu dulceata de gutui,de mere si rahat.Sunt super fragede dar cam putine dintr-o foaie.
Aluatul l-am intins cu sucitorul l-am taiat in 2 si fiecare parte in triunghiuri pe care am pus dulceata sau rahat si am rulat.
Am tapetat o tava cu hartie de copt,am asezat cornuletele,le-am uns cu ou si le-am bagat in cuptorul incins,la foc mic.
Cand capata o culoare aurie,se scot pe o farfurie si se pudreaza ca zahar.
Pofta buna!!!!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro