Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz

de JulyCris in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 2237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri lapte
  • esenta de vanilie
  • 200 gr faina de ovaz
  • 1 vf cutit bicarbonat
  • 1 si 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 150 gr zahar brun(eu am folosit indulcitor)
  • Optional
  • 2 linguri cu varf cu ciocolata 75% cacao,maruntita cu cutitul
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz:

Untul(la temperatura camerei) l-am taiat cubulete si l-am pus intr-un castron cu sarea si indulcitorul(zaharul).Am mixat pana a devenit un amestec cremos.Am adaugat mierea,vanilia si laptele si am mixat pana am omogenizat.Daca folositi ciocolata,adaugati si mixati scurt. Faina am amestecat-o cu praful de copt si bicarbonatul si am adaugat peste crema de unt.Am incorporat cu mixerul la viteza mica.Am adaugat fulgii de ovaz si am omogenizat bine compozitia.

Cu ajutorul unei lingurite,am luat din compozitie si am pus pe hartia de copt. Am aplatizat putin.In mijlocul fiecarui biscuite am pus cate o stafida.Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.I-am scos si i-am pus pe un gratar la racit.

 

TIPS-URI

1

Compozitia este moale,biscuitii cand ies de la cuptor sunt crocanti la exterior si moi la interior.

2

Se pastreaza in caserole inchise etans.

3

Din aceasta compozitie,ies aproximativ 40-42 de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

laura_n 1

10.05.2014, 14:33

tare buni! si eu fac des

Rocsi 1

10.05.2014, 19:22

Buni!

robert_badica 1

13.07.2014, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene cu ciocolata si portocale

de Criss 6

Madlene cu...

la 14:26

Hering cu smantana acra

Hering cu...

ieri la 22:34

Pui cu lamaie si parmezan

de Rux 9

Pui cu lamaie si...

ieri la 18:34

Salata italiana cu creveti si parmezan

de Rux 9

Salata italiana...

ieri la 18:25