Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz

de JulyCris in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 2297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri lapte
  • esenta de vanilie
  • 200 gr faina de ovaz
  • 1 vf cutit bicarbonat
  • 1 si 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 150 gr zahar brun(eu am folosit indulcitor)
  • Optional
  • 2 linguri cu varf cu ciocolata 75% cacao,maruntita cu cutitul
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz:

Untul(la temperatura camerei) l-am taiat cubulete si l-am pus intr-un castron cu sarea si indulcitorul(zaharul).Am mixat pana a devenit un amestec cremos.Am adaugat mierea,vanilia si laptele si am mixat pana am omogenizat.Daca folositi ciocolata,adaugati si mixati scurt. Faina am amestecat-o cu praful de copt si bicarbonatul si am adaugat peste crema de unt.Am incorporat cu mixerul la viteza mica.Am adaugat fulgii de ovaz si am omogenizat bine compozitia.


Cu ajutorul unei lingurite,am luat din compozitie si am pus pe hartia de copt. Am aplatizat putin.In mijlocul fiecarui biscuite am pus cate o stafida.Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.I-am scos si i-am pus pe un gratar la racit.

 

TIPS-URI

1

Compozitia este moale,biscuitii cand ies de la cuptor sunt crocanti la exterior si moi la interior.

2

Se pastreaza in caserole inchise etans.

3

Din aceasta compozitie,ies aproximativ 40-42 de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Aparat de vidare V3840-I

- 120 lei
1199.99 lei
1079.99 lei

COMENTARII (12)

laura_n 1

10.05.2014, 14:33

tare buni! si eu fac des

Rocsi 1

10.05.2014, 19:22

Buni!

robert_badica 1

13.07.2014, 20:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni