Chec din albusuri cu fructe confiate

de -Licurici- in Dulciuri, 13 Feb 2016 | 708 vizualizari

 

Aveam o caserola de albusuri la congelator si m-am gandit sa incerc sa fac si eu chec doar din albusuri. Mi-a placut mult, a iesit pufos si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri;
  • un pahar de zahar;
  • o cana de faina;
  • 100 ml ulei;
  • 200 g fructe confiate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu fructe confiate:



  1. Am batut albusurile cu un praf de sare 2 min, apoi am adaugat treptat zaharul (cate o lingura) si am mixat bine pana s-a topit zaharul si s-a format o bezea tare.



  2. Peste bezea, am adaugat uleiul, am mixat pana s-a incorporat, apoi am adaugat faina, putin cate putin si am amestecat, incep, cu o spatula.

  3. La final, am adaugat si fructele confiate si am amestecat.

  4. Am pregatit 2 tavi de chec, le-am uns cu putin ulei, apoi am adaugat compozitia si le-am bagat in cuptor pentru 35-40min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 12:36

bun chec!

Valclaudia 1

18.02.2016, 18:01

arata grozav!

cristinutanicolita 1

20.02.2016, 07:15

Arata f bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello