Spuma de capsuni cu frisca

de MotanLaOale in Dulciuri, 16 Iun 2011 | 6041 vizualizari

 

Intodeauna mi s-a parut mai buna spuma facuta cu frisca fata de cea facuta cu albus de ou. Cea de capsuni este de departe cae mai buna.

 

INGREDIENTE

  • 300g capsuni
  • 250ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic intaritor pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Capsunile se spala si se scot coditele.


In robot sau blender se pun capsunile si zaharul pudra si se mixeaza bine.


Se adauga si frisca lichida si se mixeaza in continuare bine bine.


Se pune amestecul intr-un castron se adauga intaritorul de frisca si se mixeaza pana se intareste.


Se pune in cupe sau pahare si se orneaza dupa preferinta (eu nu pre am avut tragere la ornat).


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

20.06.2011, 11:15

Multumesc

brunetica 1

06.11.2011, 12:06

iti lasa gura apa

MotanLaOale 1

06.11.2011, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura lapte de pasare cu capsuni