Spuma de capsuni cu frisca

de MotanLaOale in Dulciuri, 16 Iun 2011 | 8911 vizualizari

 

Intodeauna mi s-a parut mai buna spuma facuta cu frisca fata de cea facuta cu albus de ou. Cea de capsuni este de departe cae mai buna.

 

INGREDIENTE

  • 300g capsuni
  • 250ml frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic intaritor pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de capsuni cu frisca:

Capsunile se spala si se scot coditele.

In robot sau blender se pun capsunile si zaharul pudra si se mixeaza bine.

Se adauga si frisca lichida si se mixeaza in continuare bine bine.

Se pune amestecul intr-un castron se adauga intaritorul de frisca si se mixeaza pana se intareste.

Se pune in cupe sau pahare si se orneaza dupa preferinta (eu nu pre am avut tragere la ornat).

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza de vaci si gem de caise

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Cordon Bleu: Rețeta clasică de pui cu brânză și șuncă

ieri la 14:18

Gomboti cu prune - Reteta gustoasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 25.07 la 17:08

Cupcakes cu Crema Pufoasa si Aerata, cu Mascarpone si Frisca

pe 25.07 la 13:54

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort-inimioara cu ganache de ciocolata alba si capsuni