Chec in onduleuri

de housy in Prajituri, 27 Iun 2010 | 4351 vizualizari

 

cand m-am apucat de gatit faceam toata ziua checuri, era simplu si imi placeau mult. schimbam mereu cate ceva in reteta..

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 3 oua
  • un pahar lapte - 150 -200 ml
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in onduleuri:

- amestecati ingredientele uscate, mai putin zaharul = C1


- galbenusurile le bateti cu uleiul si zaharul = C2


- albusurile batute spuma = C3


- se amesteca C1 cu C2, si se pune nuca rupta / taiata marunt


- se adauga C3, folosind lingura se amesteca usor de sus in jos


- se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina 3/4 din compozite


- in restul de 1/4 se pun 3 linguri de cacao, se omogenizeaza


- se toarna in tava si folosind o lingura se invarte usor , la suprafata


- se da cuptor pentru vreo 30-40 minute.


Ce usor ! Ce buuunn !!

 

TIPS-URI

1

folositi mixerul

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in onduleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Julie 1

29.06.2010, 10:14

M-am trezit cam tarziu...dar tava e mare asa ca mai ai nu?

housy 1

23.10.2010, 16:49

yup

scarbitza 1

06.11.2011, 19:50

arata ft bine , doar ca in reteta nu este scris si ce se face cu laptele acela. am stricat atatea...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "METROU"