Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
BLAT:
Pentru blat batem spuma albușurile cu zaharul, iar galbenușurile le amestecam cu uleiul si le turnăm peste albușuri. In aceasta compoziție se mai adaugă praful de copt stins, cacaoa , apa si făina și se amestecă ușor. Turnăm compoziția intr-o tavă unsa si tapetată cu faina si o introducem la cuptor timp de 30 de minute.
SIROP: Punem apa la încalzit și după aceea turnăm zaharul si pliculețele de capuccino. Lăsam să se răcească.
CREMA: Amestecam untul care trebuie să fie la temperatura camerei cu zaharul pudra, galbenușurile si cacaoa.
GLAZURA:Facem un sirop din apa cu zahar și adăugăm cacaoa și untul.
ASAMBLARE:Blatul se însiropeaza bine si se umple cu cremă,iar la sfarșit picuram glazura.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult