Amandina

de Lina24 in Prajituri, 20 Dec 2015 | 3355 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 7 oua ,
  • 250 gr zahar ,
  • 3 linguri de ulei,
  • 8 linguri de faina ,
  • 2 linguri de cacao,
  • 1 praf de copt ,
  • 2 linguri de apa
  • Sirop :
  • 1 cana de zahar ,
  • 2 cani de apa ,
  • 2 plicuri cappuccino clasic ,
  • 2 plicuri de ness ,
  • esenta de rom
  • Crema :
  • 2 plicuri Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata ,
  • trufe si rom de la Dr.Oetker 2 plicuri
  • Crema pentru prajituri cu gust de vanile de la Dr.Oetker
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amandina:

Blat : se bat albusurile bezea cu zaharul , galbenusul se freaca cu uleiul dupa care se amesteca cu albusul .Apoi se adauga apa , faina , cacao si praful de copt .


Se tapeteaza tava cu faina , se toarna compozitia si se da la cuptor 45"


Siropul se fierbe pe foc si se toarna fierbinte peste blatul taiat in prealabil dupa coacere.


Crema : se face exact cum scrie pe plic


Asamblarea : blat - sirop - crema ciocolata -blat - sirop crema vanilie si eventual se poate rade ciocolata pentru decor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Amandina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lina24 1

21.12.2015, 21:33

Multumesc

Rocsi 1

22.12.2015, 20:37

Ce bine arata!

Lina24 1

22.12.2015, 22:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Amandine