Biscuiti Nescafe

de Giana in Prajituri, 21 Mai 2014 | 1998 vizualizari

 

V-ati baut cafeaua? Azi am pregatit niste biscuiti aromati care merg foarte bine langa o ceasca de cafea. Simtiti aroma de cafea a biscuitilor faramiciosi?

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 pachet margarina (moale)
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura nescafe
  • 1 plic praf de copt
  • faina (cat cuprinde)
  • nuci pisate. Eu am folosit si nuca de cocos, fistic, susam si granule de zahar colorate
Portii: 32
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Nescafe:

Se separa galbenusul de albus. Albusul se va folosi pt a unge biscuitii deasupra.


Galbenusul se bate cu zaharul, apoi se adauga nescafe, margarina moale, faina si praful de copt. Se framanta aluatul pana devine nelipicios si usor de modelat. Aluatul nu trebuie sa fie prea tare. Nu am scris cantitatea de faina pentru ca nu am masurat. Am adaugat faina treptat in functie de necesitate.


Modelam intre palme bilute din aluat si le ungem cu albus de ou deasupra apoi le "imbracam" cu nuca pisata.


Se aseaza biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc in cuptorul incins la 180`.


Timp de coacere: aproximativ 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Nescafe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Micutza Luana 1

21.05.2014, 23:01

buni buni

Nicole28 1

21.05.2014, 23:07

Tare buni!

Giana 1

22.05.2014, 08:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de gris si glazura de ciocolata