Prajitura turnata cu visine

de Ligia Bxl in Prajituri, 18 Noi 2010 | 3944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 350 gr de zahar
  • 20 linguri de ulei
  • faina cat cuprinde
  • visine dintr-un borcan de compot
  • o lingurita de bicarbonat stins in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu visine:

Se separa albusurile de galbenusuri care se bat pana ce devine spuma tare apoi se bate in continuare cu zaharul,se pun pe rand galbenusurile si uleiul, adaugam putina faina si bicarbonatul stins in otet si la final punem iar faina cat sa fie o compozitie nici prea moale nici prea tare,faina nu o batem cu mixerul ca sa nu se lase spuma de albus ci cu o lingura de lemn.


Dupa ce am incorporat bine toate ingredientele tapetam tava si punem jumatate de compozitie in ea apoi punem peste visinele si deasupra adaugam jumatatea ce ne-a ramas de compozitie.Dupa ce am incins bine cuptorul o coacem si la final facem testul cu scobitoarea.


Pentru ca am avut tava mai mare compozitia mea a fost mai putina si nu a crescut indeajuns. Astfel ca am impartit prajitura in 2 parti egale la care am pus frisca la mijloc iar deasupra am decorat-o tot cu frisca si cu ciocolata lichida.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

tanyapatap 1

29.11.2010, 19:01

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:52

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 16:48

tania nu mai am

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu visine