Prajitura turnata cu visine

de Ligia Bxl in Prajituri, 18 Noi 2010 | 4799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 350 gr de zahar
  • 20 linguri de ulei
  • faina cat cuprinde
  • visine dintr-un borcan de compot
  • o lingurita de bicarbonat stins in otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu visine:

Se separa albusurile de galbenusuri care se bat pana ce devine spuma tare apoi se bate in continuare cu zaharul,se pun pe rand galbenusurile si uleiul, adaugam putina faina si bicarbonatul stins in otet si la final punem iar faina cat sa fie o compozitie nici prea moale nici prea tare,faina nu o batem cu mixerul ca sa nu se lase spuma de albus ci cu o lingura de lemn.


Dupa ce am incorporat bine toate ingredientele tapetam tava si punem jumatate de compozitie in ea apoi punem peste visinele si deasupra adaugam jumatatea ce ne-a ramas de compozitie.Dupa ce am incins bine cuptorul o coacem si la final facem testul cu scobitoarea.


Pentru ca am avut tava mai mare compozitia mea a fost mai putina si nu a crescut indeajuns. Astfel ca am impartit prajitura in 2 parti egale la care am pus frisca la mijloc iar deasupra am decorat-o tot cu frisca si cu ciocolata lichida.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

tanyapatap 1

29.11.2010, 19:01

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:52

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 16:48

tania nu mai am

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Deliciu cu visine si bezea