Pateuri cu branza si stafide

de Steffy in Prajituri, 4 Mai 2012 | 5450 vizualizari

 

Am inlocuit pasca in acest an cu niste pateuri cu branza si stafide facute rapid cu aluat congelat de la Bella.

 

INGREDIENTE

  • aluat congelat de la Bella 800 g
  • 200 g branza putin sarata
  • 100 g stafide
  • 2 linguri zahar
  • un zahar vanilinat
  • un ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si stafide:

Se decongeleaza aluatul cu cateva ore inainte de preparare (nu trebuie sa fie foarte moale).


Se rade branza peste care se adauga zaharul vanilinat. Se imparte aluatul in patratele, se pune pe fiecare patratel o lingurita branza, se presara zahar, se pun cateva stafide si se impacheteaza. Se repeta operatiunea si se aseaza pateurile intr-o tava in care s-a pus foaie pentru copt. Se unge fiecare pateu cu ou batut si se introduce la cuptor.


Se tin la cuptor aproximativ 20 minute la foc mediu. Dintr-un aluat ies aproximativ 30 de pateuri.


Eu am facut reteta dubla pentru ca era Pastele si aveam musafiri, deci am avut cam mult de copt, dar au fost foarte gustoase.


 

TIPS-URI

1

Pateurile pot fi umplute cu orice va place: mere rase, crema de ciocolata, diverse gemuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionela2682 1

08.05.2012, 10:46

Steffy 1

08.05.2012, 22:20

Ma bucur ca va plac.

deyutzky 1

11.12.2013, 23:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu urda