Pateuri cu branza si stafide

de Steffy in Prajituri, 4 Mai 2012 | 5888 vizualizari

 

Am inlocuit pasca in acest an cu niste pateuri cu branza si stafide facute rapid cu aluat congelat de la Bella.

 

INGREDIENTE

  • aluat congelat de la Bella 800 g
  • 200 g branza putin sarata
  • 100 g stafide
  • 2 linguri zahar
  • un zahar vanilinat
  • un ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza si stafide:

Se decongeleaza aluatul cu cateva ore inainte de preparare (nu trebuie sa fie foarte moale).


Se rade branza peste care se adauga zaharul vanilinat. Se imparte aluatul in patratele, se pune pe fiecare patratel o lingurita branza, se presara zahar, se pun cateva stafide si se impacheteaza. Se repeta operatiunea si se aseaza pateurile intr-o tava in care s-a pus foaie pentru copt. Se unge fiecare pateu cu ou batut si se introduce la cuptor.


Se tin la cuptor aproximativ 20 minute la foc mediu. Dintr-un aluat ies aproximativ 30 de pateuri.


Eu am facut reteta dubla pentru ca era Pastele si aveam musafiri, deci am avut cam mult de copt, dar au fost foarte gustoase.


 

TIPS-URI

1

Pateurile pot fi umplute cu orice va place: mere rase, crema de ciocolata, diverse gemuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionela2682 1

08.05.2012, 10:46

Steffy 1

08.05.2012, 22:20

Ma bucur ca va plac.

deyutzky 1

11.12.2013, 23:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar