Brioşe cu nectarine, glazurate cu ciocolată neagră şi flori comestibile

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 23 Mai 2013 | 2144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 grame făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte degresat
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 lingură ulei
  • 1 linguriţă esenţă de rom
  • 1 1/2 nectarină, tăiată cuburi
  • 50 grame ciocolată neagră
  • câteva flori comestibile
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe cu nectarine, glazurate cu ciocolată neagră şi flori comestibile:

Făina se amestecă cu praful de copt și se cerne.


Oul se amestecă cu laptele, zahărul, uleiul, esența și bucățelele de nectarină . Se adaugă peste făină și se amestecă cu telul doar până devine omogen.


Se toarnă compoziția în 4 forme de muffins, unse cu ulei și se așează în steamer, la foc mediu, pentru 8-10 minute sau până când trece testul scobitorii.


Se lasă la răcit în forme câteva minute, apoi se scot și se lasă la răcit complet pe un grilaj din metal.


Ciocolata se topește la bain-marie și se păstrează caldă. Se toarnă ciocolata peste brioșe și se ornează cu florile comestibile.


Se pot consuma imediat sau le puteți lăsă la răcit până se întărește ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe cu nectarine, glazurate cu ciocolată neagră şi flori comestibile" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Irina 1

05.06.2013, 15:00

wow, m-ai lasat fara cuvinte... ce dragute sunt briosele!

nilgun 1

01.08.2013, 20:52

super

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori