Brioşe cu nectarine, glazurate cu ciocolată neagră şi flori comestibile

de Satisfyyourcravings in Prajituri, 23 Mai 2013 | 1854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 grame făină
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte degresat
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1 lingură ulei
  • 1 linguriţă esenţă de rom
  • 1 1/2 nectarină, tăiată cuburi
  • 50 grame ciocolată neagră
  • câteva flori comestibile
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brioşe cu nectarine, glazurate cu ciocolată neagră şi flori comestibile:

Făina se amestecă cu praful de copt și se cerne.


Oul se amestecă cu laptele, zahărul, uleiul, esența și bucățelele de nectarină . Se adaugă peste făină și se amestecă cu telul doar până devine omogen.


Se toarnă compoziția în 4 forme de muffins, unse cu ulei și se așează în steamer, la foc mediu, pentru 8-10 minute sau până când trece testul scobitorii.


Se lasă la răcit în forme câteva minute, apoi se scot și se lasă la răcit complet pe un grilaj din metal.


Ciocolata se topește la bain-marie și se păstrează caldă. Se toarnă ciocolata peste brioșe și se ornează cu florile comestibile.


Se pot consuma imediat sau le puteți lăsă la răcit până se întărește ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brioşe cu nectarine, glazurate cu ciocolată neagră şi flori comestibile" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Irina 1

05.06.2013, 15:00

wow, m-ai lasat fara cuvinte... ce dragute sunt briosele!

nilgun 1

01.08.2013, 20:52

super

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu budinca de vanilie