Brutti ma buoni ( uriti dar buni)

de Andreea Caroline in Prajituri, 6 Ian 2012 | 1640 vizualizari

 

poza e neclara, stiu...imi pare rau...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr alune de padure prajite
  • 150 gr zahar
  • 2 albusuri de ou
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brutti ma buoni ( uriti dar buni):

Alunele se zdroesc, dar nu in bucati foarte mici...


Cu ajutorul unui mixer se bat albusurile pina devin o spuma tare.


Separat se amesteca alunele cu vanilia si zaharul, apoi se adauga albusurile si se amesteca foarte bine.


Compozitia se pune intr-o tigaie antiaderenta si se pune la aragaz pe flacara la foc foarte mic, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia de pe foc cind compozitia are o culoare usor maro si lucioasa...


Se ia cu ajutorul unei lingurite din compozitie si se pun pe o tava acoperita cu hirtie de copt. Se coc pentru circa 15 minute la cuptorul preincalzit, la 165 grade.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brutti ma buoni ( uriti dar buni)" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

06.01.2012, 20:32

sigur sunt buni!

gaby_gabytza 1

06.01.2012, 20:53

MIUTA 1

08.01.2012, 18:31

Interesanti sunt sigura ca sunt buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu nuca si rahat