Brutti ma buoni ( uriti dar buni)

de - Andreea - in Prajituri, 6 Ian 2012 | 1879 vizualizari

 

poza e neclara, stiu...imi pare rau...

 

INGREDIENTE

  • 150 gr alune de padure prajite
  • 150 gr zahar
  • 2 albusuri de ou
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brutti ma buoni ( uriti dar buni):

Alunele se zdroesc, dar nu in bucati foarte mici...


Cu ajutorul unui mixer se bat albusurile pina devin o spuma tare.


Separat se amesteca alunele cu vanilia si zaharul, apoi se adauga albusurile si se amesteca foarte bine.


Compozitia se pune intr-o tigaie antiaderenta si se pune la aragaz pe flacara la foc foarte mic, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia de pe foc cind compozitia are o culoare usor maro si lucioasa...


Se ia cu ajutorul unei lingurite din compozitie si se pun pe o tava acoperita cu hirtie de copt. Se coc pentru circa 15 minute la cuptorul preincalzit, la 165 grade.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brutti ma buoni ( uriti dar buni)" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

06.01.2012, 20:32

sigur sunt buni!

gaby_gabytza 1

06.01.2012, 20:53

MIUTA 1

08.01.2012, 18:31

Interesanti sunt sigura ca sunt buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu banane si ciocolata

ieri la 23:01

Buturuga de Craciun

de RuxyRux 9

ieri la 22:01

Turtițe cu magiun, la tigaia grill

de RODIMUR 5

ieri la 21:45

Tort cu fructe uscate si turron

de Lau 9

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de ciocolata