Chec in trei culori

de Bunica in Prajituri, 13 Iul 2009 | 4124 vizualizari

 

M- am gandit ce pot face cu spuma de la dulceata de afine. Si am gasit....

 

INGREDIENTE

4 oua 8 linguri de zahar 8 linguri de faina 4 linguri de ulei sau unt topit 1 lingura cacao 1 plic de zahar vanilat spuma de la dulceata ( orice fel)
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in trei culori:

Se bat albusurile spuma,se adauga galbenusurile, untul,faina, zaharul vanilat.


Se imparte compozitia in trei. Una ramane galbena, alta se amesteca,cu cacao,iar ultima cu spuma de la dulceata.


Se pune in tava de chec dupa cum urmeaza: compozitia cu cacao, simpla, cu spuma de dulceata.


Se da la cuptor circa 50-60 de minute. Se incerca , daca este copt cu scobitoarea( daca nu se ia compozitia pe scobitoare este copt). Eu nu am cuptor care regleaza tempertura si timpul si atunci le reglez la "ochiometru".

 

TIPS-URI

1

Eu marg pe principiul "nimic nu se arunca" ( pe cat posibil).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in trei culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:52

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Mai buna nu se poate