Chec la microunde

de Anastasia in Prajituri, 26 Apr 2010 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri rase de faina
  • 8 linguri rase de zahar
  • 2 linguri de cacao neagra neindulcita
  • cate 1/2 lingurita de praf de copt / in fiecare cana
  • 6 linguri de lapte
  • 6 linguri de ulei sau margarina topita
  • 2 cani pentru ceai  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec la microunde:

In fiecare cana punem 4 linguri de faina rase, 1 lingura de cacao, 4 linguri de zahar rase si cate 1/2

lingurita de praf de copt.

Amestecati bine ingredientele uscate din cana.

Adaugati oul si amestecati din nou, pana cand compozitia devine omogena.

Adaugati pe rand 3 linguri de ulei si 3 linguri de lapte, amestecand din nou.

Cana cu compozita rezultata se introduce in cuptorul cu microunde setat la 700-850 de wati pentru exact 4 minute sau

la 1000 de wati pentru 3 minute.

Dupa trecerea timpului de coacere scoatem cana cu grija, ca e fierbinte, si introducem urmatoarea cana preparata in acelasi fel ca prima tura.

O lasam sa se raceasca 1-2 minute si scoatem cu grija checul din cana, iese foarte usor, e prins doar de marginea canii putin, trecem o lama de cutit de jur imprejurl canii si se va desprinde de margina.



puteti folosi orce fel de creme , gemuri, inghetate, nuca, ciocolate - se combina minunat cu orce, totul depinde cat de departe va duce imaginatia :)



Pofta mare !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec la microunde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

26.04.2010, 20:11

super usor

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Chec cu visine si cacao