Chec patrat cu stafide

de gabrielasfechis in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 206 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 7 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta lichida de vanilie bourbon
  • 6 linguri de faina
  • jumatate plic praf de copt
  • 100 gr stafide
  • 2 lingui cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec patrat cu stafide:

Separam ouale. Mixam albusurile cu zaharul si zaharul vanilat, bine, apoi adaugam pe rand, galbenusurile si amestecam de sus in jos, cu o lingura de lemn pana la omogenizare. Adaugam vanilia.


Adaugam faina si praful de copt pe rand, in timp ce amestecam sa se incorporeze bine.


La final, impartim compozitia in doua si intr-o jumatate, adaugam cacaua, iar in cealalta, stafidele.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam prima data, compozitia cu stafide, apoi cea cu cacao si dam la cuptor pana se coace .


Se taie dupa ce s-a racit.


Pofta buna :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec patrat cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mena29 1

22.01.2017, 13:21

gabrielasfechis 1

22.01.2017, 13:34

e foarte bun

cristinutanicolita 1

22.01.2017, 14:43

Bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Chec rapid in doua culori