Chec pufos

de MotanLaOale in Prajituri, 19 Iun 2016 | 4145 vizualizari

 

Reteta luata de la Crisulina (Cris 2711). Foarte bun si pufos.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200g faina
  • 260g zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • 4 linguri ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se intareste.


Se mixeaza galbenusurile cu cate o lingura de ulei ca la maioneza.


Se adauga peste albusurile batute si se amesteca usor cu o spatula.


Se adauga si faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o spatula de jos in sus.


Se imparte compozitia in doua si in una se pune cacaoa.


Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.


Se pune in tava compozitia alba si deasupra compozitia cu cacao.


Se presara pe deasupra putin zahar. (Eu am uitat si am pus putin zahar cand l-am verificat in cuptor).


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute.


Se face testul cu scobitoarea.


Se scoate din tava si se lasa la racit.


Se portioneaza si se serveste.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

22.06.2016, 23:06

O, si ce pufosel Motanel!

reisnaor_2006 1

28.06.2016, 14:11

ce bine arata

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:46

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos