chec pufos cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 12 Oct 2010 | 10367 vizualizari

 

Moale ,pufos si foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 zahar
  • 300 frisca lichida
  • 100  amidon
  • 200  faina
  • 2 vanilii
  • 1 praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA chec pufos cu frisca:

Se bat oula intregi bine cu zaharul dupa care se pune frisca si se mai bate bine.

Se pune  faina , amidonu ,vanilia si prafu de copt

Se pregateste tava de chec cu hartie si se pune compozitia se da tava la cuptor pentru 35-40 minute

Cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "chec pufos cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

kamy 1

13.10.2010, 22:24

5f

nadina73 1

14.10.2010, 01:23

kamy

susu 1

08.02.2011, 17:21

Culoare frumoasa si aspect deosebit. Gustul nu-l ghicesc de aici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu migdale