Chec pufos cu portocala si ciocolata

de noiinbucatarie in Prajituri, 10 Ian 2017 | 1767 vizualizari

 

Atat de aromat si delicios ca nu te poti opri doar la o felie! :)
Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/chec-pufos-cu-portocala-si-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 200 g faina + 3 linguri de faina
  • zeama de la 1 portocala+ coaja rasa
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri cu apa calduta
  • 1 plic de praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu portocala si ciocolata:



Se mixeaza mai intai albusurile spuma, se adauga treptat zaharul si se mixeaza bine pana cand devine o spuma densa. Se adauga galbenusurile si apa calda si se incorporeaza cu o lingura de lemn.

Separam compozitia in 2 boluri. Intr-unul dintre ele, adaugam cacao si in celalalt bol, adaugam coaja si zeama de la portocala. In bolul in care adaugam portocala, mai adaugam 3 linguri de faina si incorporam bine.


Tapetam tava de chec cu hartie de copt si turnam intai compozitia cu cacao, apoi pe cea cu portocala.


Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute, sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Nu deschidem usa cuptorului in primele 15 min.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca doriti 2 checuri, dublati cantitatile.

2

Puteti adauga nuca macinata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu portocala si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

noiinbucatarie 1

11.01.2017, 17:48

ancutsa 1

17.01.2017, 22:51

Mi-a placut mult combinatia!

noiinbucatarie 1

20.01.2017, 14:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Rulada